Wat doe ik als ProVoet pedicure?

Als ProVoet pedicure ben ik aangesloten bij de landelijke branche organisatie voor de voetverzorger/ pedicure. U kunt bij mij terecht voor de verzorging van allerlei verschillende voetproblemen zoals bijvoorbeeld het op de juiste manier knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, drukplekken, blaren en overige voetklachten. Maar u kunt bij mij ook terecht met reumatische en diabetische voetproblemen.

Voorafgaand aan de behandeling van de ProVoet pedicure

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt een intake (anamnese) plaats en voer ik een voetonderzoek uit. Aan de hand hiervan stel ik een  behandelplan samen. Tijdens de behandeling kan ik u adviseren ten aanzien van schoeisel, huidverzorging en persoonlijke hygiëne en indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een huisarts of podotherapeut. De eerste behandeling duurt daarom iets langer.

 

afspraak-ProVoet-pedicure Informatie-ProVoet-pedicure

 

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Als lid van ProVoet ben ik het bezit het Branchediploma pedicure en het Branche diploma Medisch provoet-medisch-pedicurePedicure.

De ProVoet Pedicure behandelt uw voeten op een zeer professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op een gevelbord, website, afsprakenkaart en indien ambulant op de auto.

Meer over de ProVoet pedicure

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door een gediplomeerd ProVoet pedicure. Dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Pijnlijke voeten kunnen worden voorkomen door regelmatig een vakbekwame pedicure te bezoeken die is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet Zij geeft uw voeten de verzorging en behandeling die ze verdienen. De pedicure heeft als doel u (weer) pijnvrij te laten lopen!

Wat doet de ProVoet pedicure?

De pedicure verzorgt de voeten van cliënten met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorgt zij de nagels, verwijdert eelt en (indien aanwezig) likdoorns. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiene en huidverzorging. Indien nodig verwijst zij de cliënt door naar een podotherapeut of naar de huisarts.

 Provoet pedicure Diana regio Doetinchem

Als medisch pedicure ben ik werkzaam in Doetinchem en omgeving. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met mij maken, vul dan het afsprakenformulier in op de website, neem telefonisch contact met mij op via 06-55778729 of per mail: info@medischpedicure-diana.nl.