APK voor je voeten?

Wekelijks naar de sportschool, elke 6 weken naar de kapper, elke avond douchen en iedere week je baard bijwerken. Veel mannen zijn druk met hun lichaam en uiterlijk. Maar daarbij verliezen ze de twee hardste werkers meestal uit het oog: de voeten. Deze dienen net zo onderhouden te worden als je auto, uiterlijk en lichaam. In goede conditie doen ze namelijk veel beter hun werk. Tijd voor een APK voor je voeten dus!

Hoe staan jouw voeten er eigenlijk bij?  Zijn ze goed verzorgd?  Pijnvrij? Of zijn ze verstopt in je nieuwe werkschoen of favoriete sneaker? Je ziet ze misschien niet zo vaak, maar verlies ze niet uit het oog.

Specifieke mannenklachten zijn voetschimmel (34%), zweetvoeten (31%) en ingroeiende nagels (26%). Vooral met sporten hebben mannen regelmatig last van voetklachten en blessures. Het eerste waar je aan denkt bij een pijnlijke teen(nagel) is de huisarts, maar deze verwijst steeds vaker door naar een (medisch) pedicure.

Voor vele klachten kan een deelbehandeling soms al voldoende zijn, om jou van je klacht(en) af te helpen. In de meeste gevallen help ik je direct van dit pijnlijke probleem af. Kan ik dit niet, kan ik je altijd doorverwijzen naar één van mijn collega’s binnen mijn brede zorgnetwerk.

Wil je echter dat je voeten in dezelfde conditie worden/blijven als je rest van hetgeen dat je verzorgt? Laat dan je voeten regelmatig ‘onderhouden’ en geef ze de zorg die ze verdienen!

Medisch Pedicure Diana

Ik ben Diana Boesveld-Eskes, gediplomeerd pedicure sinds 2011. Al snel daarna heb ik mij gespecialiseerd tot Medisch pedicure en sinds kort volg ik de opleiding Medisch pedicure Sport. Na een aantal jaren met veel plezier ambulant gewerkt te hebben, werk ik vanaf 2019 vanuit mijn praktijk in Doetinchem. U kunt bij mij terecht voor de medische behandeling van de diabetische en reumatische voet. Ook specifieke (deel) behandelingen, zoals de behandeling van ingroeiende teennagels, likdoorns, overmatig eelt of kloven verwijderen, voer ik uit met de grootste zorg.

Ook zonder medische noodzaak verdienen uw voeten regelmatige zorg. Dat ik medisch pedicure ben, wil niet zeggen dat u alleen voor medische voetzorg bij mij terecht kunt. Ook voor cosmetische behandelingen bent u bij mij aan het juiste adres. Dit kan variëren van een specifieke (deel) behandeling van een bepaalde klacht tot een heerlijk ontspannen voetbehandeling of een (verwarmende) winter- of (verfrissende) zomer voetmassage. Neem daarom eens een kijkje onder het kopje ‘behandelingen’ om te zien wat ik voor u kan betekenen, of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

pedicure praktijk met zorg en tijd voor iedereen...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voeten? Loop niet langer door met uw voetproblemen en maak een afspraak voor een intake gesprek. Uw voeten zijn mijn zorg!