Behandelingen voetverzorging

Voetbehandeling uitgebreid € 39,50

Desinfecteren van de voeten, knippen van nagels op de juiste manier, dunner frezen verdikte nagels(kalknagels) eelt, likdoorns en/of kloven verwijderen, behandelen van schimmelnagels, behandelen van ingroeiende nagels, polijsten eeltlocaties, verzorgen van nagelomgeving, desinfecteren van de voeten en tot slot een crème behandeling ( evt. uit te breiden met een voetmassage)

Deelbehandeling v.a. € 27,50

Behandelen van alleen ingroeiende nagel, kleine eeltlocatie ,kloof , schimmelnagel, likdoorn, of alleen nagels knippen.

Behandeling voetverzorging diabetische voet/ reumatische voet € 39,50

Raadpleeg voor gedeeltelijke vergoeding uw Zorgverzekeraar.

Behandeling voetverzorging risicovoet € 39,50,-

Behandeling specifiek voor de oncologische voet, ouderen voet, spastische voet en verwaarloosde voet.

Screening risicovoet (volledig voetonderzoek) € 34,50

Voetencheck en schoenadvies € 22,50

Specialistische technieken

Nagelreparatie/ nagelregulatie 

Sculpture-gel € 15,- per nagel

Deze gel heeft een optimale hechting op de huid en een hoge trekkracht. Zo kunnen we de mycosenagel affrezen tot op de huid en met de sculpture gel een nieuwe nagel maken. Hierdoor wordt de nagel van de lucht afgesloten en kan de schimmel zich niet verder zetten. Om de schimmel weg te krijgen raden we gebruik aan van een schimmeldodende tinctuur. Ook voor een stootnagel (traumanagel is deze gel een oplossing. De gel trekt de nagel omhoog en zorgt ervoor dat de nagel met de gel mee over de huid heen groeit. Dit zelfde kan ook bij tunnelnagels of ingegroeide nagels. Met eventueel een naturel roze of een kleurige gellak kunt u dan terug naar huis.

Orthese /hulpstukje vanaf €26,50*

Dit is het op maat maken van een siliconen hulpstukje dat ontlasting geeft op een drukpunt aan uw voet of tenen. Een teenspreider met uitsparing voor een likdoorn kan het terugkeren van een likdoorn uitstellen of voorkomen, maar ook ruitertenen (tenen die over elkaar liggen)..  Lees meer…

Anti-druk vilttechniek vanaf €15,50

Deze techniek kan ik toepassen om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de voet of tenen.Dit is echter maar tijdelijk. Vaak wordt vilt toegepast als tijdelijke oplossing voor een op maat gemaakte orthese.. Lees meer…

Kinderen

Voetverzorging leeftijd tot 12 jaar € 13,-

Voetverzorging leeftijd van 13 t/m 18 jaar € 18,-

O.a. Wratbehandeling, ingescheurde/ingroeiende nagels

Voetbehandeling passion for Care  € 30,-

De cosmetische behandeling  op basis van Argan olie is een weldadige behandeling waarbij de voeten en onderbenen worden verwend. Het omvat een scrub, een op de huid toegespitst masker, voetparfum met een heerlijke geur  en ter afsluiting een heerlijke voet- en onderbeenmassage met  olie, een perfecte afsluiting van uw cosmetische voetbehandeling

Passion for Care icm pedicure behandeling € 60,-

De behandelingen kunnen ook afzonderlijk van elkaar gegeven worden.

Voetscrub behandeling Passion for Care € 9,50

De scrub op basis van Argan olie is een lotion met natuurlijk Bamboe vezel, dit bevat veel cellulose die de huid glad en zacht maakt. De Bamboe vezel zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en de lotion verzorgt de huid.

Voetmasker behandeling  Passion for Care € 12,50

Het masker op basis van Argan olie ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Het wordt aangebracht op de voeten door middel van een pakking, door toevoeging van het driekleurige viooltje geeft dit een zuivering van de huid.

Permsal magnesium Handpakking 28,-

Een heerlijke vocht inbrengende anti-aging  behandeling voor je handen die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen, deze behandeling kan tijdens de voetbehandeling uitgebreid gegeven worden maar is ook afzonderlijk te reserveren.

Permsal magnesium Voetpakking 30,-

Een weldadige behandeling : de magnesium Voetpakking, deze verwijd de bloedvaten en zorgt voor een betere doorbloeding, bovendien werkt de magnesium ontspannend, geeft energie en wordt snel opgenomen door de voeten, resultaat: stralende, zachte en soepele voeten!

Voetmassage € 12,50

Ontspannende voetmassage na een voetbehandeling.

Medisch Pedicure Diana

Ik ben Diana Boesveld-Eskes, gediplomeerd pedicure sinds 2011. Al snel daarna heb ik mij gespecialiseerd tot Medisch pedicure en sinds kort volg ik de opleiding Medisch pedicure Sport. Na een aantal jaren met veel plezier ambulant gewerkt te hebben, werk ik vanaf 2019 vanuit mijn praktijk in Doetinchem. U kunt bij mij terecht voor de medische behandeling van de diabetische en reumatische voet. Ook specifieke (deel) behandelingen, zoals de behandeling van ingroeiende teennagels, likdoorns, overmatig eelt of kloven verwijderen, voer ik uit met de grootste zorg.

Ook zonder medische noodzaak verdienen uw voeten regelmatige zorg. Dat ik medisch pedicure ben, wil niet zeggen dat u alleen voor medische voetzorg bij mij terecht kunt. Ook voor cosmetische behandelingen bent u bij mij aan het juiste adres. Dit kan variëren van een specifieke (deel) behandeling van een bepaalde klacht tot een heerlijk ontspannen voetbehandeling of een (verwarmende) winter- of (verfrissende) zomer voetmassage. Neem daarom eens een kijkje onder het kopje ‘behandelingen’ om te zien wat ik voor u kan betekenen, of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

pedicure praktijk met zorg en tijd voor iedereen...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voeten? Loop niet langer door met uw voetproblemen en maak een afspraak voor een intake gesprek. Uw voeten zijn mijn zorg!