Wat doe ik als ProVoet pedicure?

Als ProVoet pedicure ben ik aangesloten bij de landelijke branche organisatie voor de voetverzorger/ pedicure. U kunt bij mij terecht voor de verzorging van allerlei verschillende voetproblemen zoals bijvoorbeeld het op de juiste manier knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, drukplekken, blaren en overige voetklachten. Maar u kunt bij mij ook terecht met reumatische en diabetische voetproblemen.

Voorafgaand aan de behandeling van de ProVoet pedicure

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt een intake (anamnese) plaats en voer ik een voetonderzoek uit. Aan de hand hiervan stel ik een  behandelplan samen. Tijdens de behandeling kan ik u adviseren ten aanzien van schoeisel, huidverzorging en persoonlijke hygiëne en indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een huisarts of podotherapeut. De eerste behandeling duurt daarom iets langer.

Over de ProVoet pedicure

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door een gediplomeerd ProVoet pedicure. Dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Pijnlijke voeten kunnen worden voorkomen door regelmatig een vakbekwame pedicure te bezoeken die is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet Zij geeft uw voeten de verzorging en behandeling die ze verdienen. De pedicure heeft als doel u (weer) pijnvrij te laten lopen!

Wat doet de ProVoet pedicure?

De pedicure verzorgt de voeten van cliënten met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorgt zij de nagels, verwijdert eelt en (indien aanwezig) likdoorns. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiene en huidverzorging. Indien nodig verwijst zij de cliënt door naar een podotherapeut of naar de huisarts.

Provoet pedicure Diana regio Doetinchem

Als medisch pedicure ben ik werkzaam in Doetinchem en omgeving. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met mij maken, vul dan het afsprakenformulier in op de website, neem telefonisch contact met mij op via 06-55778729 of per mail: info@medischpedicure-diana.nl.

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Als lid van ProVoet ben ik het bezit het Branchediploma pedicure en het Branche diploma Medisch Pedicure.

De ProVoet Pedicure behandelt uw voeten op een zeer professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op een gevelbord, website, afsprakenkaart en indien ambulant op de auto.

provoet-medisch-pedicure
pro-cert-medisch-pedicure

Waarom Medische Pedicure Diana

Medisch Pedicure Diana

Ik ben Diana Boesveld-Eskes, gediplomeerd pedicure sinds 2011. Al snel daarna heb ik mij gespecialiseerd tot Medisch pedicure en sinds kort volg ik de opleiding Medisch pedicure Sport. Na een aantal jaren met veel plezier ambulant gewerkt te hebben, werk ik vanaf 2019 vanuit mijn praktijk in Doetinchem. U kunt bij mij terecht voor de medische behandeling van de diabetische en reumatische voet. Ook specifieke (deel) behandelingen, zoals de behandeling van ingroeiende teennagels, likdoorns, overmatig eelt of kloven verwijderen, voer ik uit met de grootste zorg.

Ook zonder medische noodzaak verdienen uw voeten regelmatige zorg. Dat ik medisch pedicure ben, wil niet zeggen dat u alleen voor medische voetzorg bij mij terecht kunt. Ook voor cosmetische behandelingen bent u bij mij aan het juiste adres. Dit kan variëren van een specifieke (deel) behandeling van een bepaalde klacht tot een heerlijk ontspannen voetbehandeling of een (verwarmende) winter- of (verfrissende) zomer voetmassage. Neem daarom eens een kijkje onder het kopje ‘behandelingen’ om te zien wat ik voor u kan betekenen, of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

pedicure praktijk met zorg en tijd voor iedereen...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voeten? Loop niet langer door met uw voetproblemen en maak een afspraak voor een intake gesprek. Uw voeten zijn mijn zorg!