Voeten in vorm

Als sporter ben je bewust bezig met je lijf. Je wilt gezond zijn en lekker in je vel zitten. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol: ze brengen je overal naar toe en ze zijn vrijwel onmisbaar in een sportief leven. Veel sporters weten niet dat de pedicure de aangewezen persoon is om de voeten in conditie te krijgen en te houden. Als sporter ben je snel geneigd om met voetklachten naar een huisarts of podotherapeut te gaan. Terwijl de sportpedicure specifieke kennis en kunde in huis heeft om sportvoeten vanaf de buitenkant in vorm te krijgen en te houden. Of je nu professioneel sport of hobbymatig, graag wil ik je kennis laten maken met de meerwaarde die ik als pedicure kan bieden. Als je voeten in vorm zijn ben jij dat ook. 

Medisch Pedicure Diana

Ik ben Diana Boesveld-Eskes, gediplomeerd pedicure sinds 2011. Al snel daarna heb ik mij gespecialiseerd tot Medisch pedicure en sinds kort volg ik de opleiding Medisch pedicure Sport. Na een aantal jaren met veel plezier ambulant gewerkt te hebben, werk ik vanaf 2019 vanuit mijn praktijk in Doetinchem. U kunt bij mij terecht voor de medische behandeling van de diabetische en reumatische voet. Ook specifieke (deel) behandelingen, zoals de behandeling van ingroeiende teennagels, likdoorns, overmatig eelt of kloven verwijderen, voer ik uit met de grootste zorg.

Ook zonder medische noodzaak verdienen uw voeten regelmatige zorg. Dat ik medisch pedicure ben, wil niet zeggen dat u alleen voor medische voetzorg bij mij terecht kunt. Ook voor cosmetische behandelingen bent u bij mij aan het juiste adres. Dit kan variëren van een specifieke (deel) behandeling van een bepaalde klacht tot een heerlijk ontspannen voetbehandeling of een (verwarmende) winter- of (verfrissende) zomer voetmassage. Neem daarom eens een kijkje onder het kopje ‘behandelingen’ om te zien wat ik voor u kan betekenen, of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

pedicure praktijk met zorg en tijd voor iedereen...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voeten? Loop niet langer door met uw voetproblemen en maak een afspraak voor een intake gesprek. Uw voeten zijn mijn zorg!